Sunday, March 27, 2011

untuk semua juga!


fa iza azamta, fatawakkal alAllah.
[apabila kamu sudah berazam, maka bertawakkal lah kepada Allah]
Ali-Imran : 159

Sayang2ku..

Malam ni, mari sekali lagi kita sama2 sujud lama,
berdoa untuk satu sama lain..

Semoga memperoleh kejayaan dalam erti kata,
tidak kira kejayaan segera atau tertangguh atau dalam bentuk yang kita tidak sangka2.

Kita study dan berusaha adalah untuk meraih redha Allah,
tapi apa yang Allah tentukan untuk kita, itu dalam kuasa dan hak Dia..
sebab,
He knows BEST.

Dan tidak sekali Dia menganiaya hamba2Nya.
"Berdoalah kepadaKu, nescaya Aku perkenankan"

=)
Semoga diselimutkan tenang
dan 'faith' digantungkan sepenuhNya pada Allah.

6 comments:

  1. terima kasih beloved seniors for the enlightment!

    ReplyDelete
  2. the picture means so many things :)
    love it!
    n yes... Allah know what best for us

    all da best for u nadiah ^___^

    ReplyDelete
  3. nadiah
    i Always love the way u write n exprees ur feelings thru writing.^^keep it up sweetie.InsyaAllah.doa same2.n believe Allah knows the best for us..=)

    ReplyDelete
  4. thanx madi n zatie berdua =)

    ReplyDelete
  5. sy suke entry ni..really touchy..lg2 emosi tak stabil ni..huwaaa

    ReplyDelete
  6. salam cik fuyuki. sy dh setahun TERbaca blog awak. :)

    blog sy tu mmg xsesuai kot nk link kat cni (xsedia utk diketahui org len. huhu.

    tp, dijemput baca klau ada kelapangan :)

    ReplyDelete